Izvidnik

Izvidnikova naloga je jasna, preden se celotna enota odpravi k določenemu cilju, nam mora biti jasno kakšen teren ali ovire nas čakajo na neznanem terenu. Dodatna naloga pa je popeljati enoto, da ne pade v zasedo, da ne naleti na večjo bojno skupino, če to nočemo. Sposoben mora biti tihega gibanja in komuniciranja. Imeti ogromno kondicije, dober sluh ter vid. Prav tako pride prav v obrambnih vlogah, da pravočasno izvemo smer nasprotnikovega napada.

   Ostrostrelec

Sposoben ostrostrelec zna biti trn v peti še tako izkušeni enoti. V nasprotnem primeru pa je slab ostrostrelec le en član, ki ne strelja avtomatsko. Razliko v boju dobro poznamo. Preden bi si želeli postati ostrostrelec in kupili vso opremo, vedite, da se morate prej posvetovati s svojim poveljnikom, če je za to sploh potreba v enoti. Če ima vod že dva ostrostrelca, potem verjetno ne rabi še tretjega na primer.

Medicinec

Tu gre za najbolj nehvaležno vlogo v ekipi, medtem, ko ostali divjajo po bojnem polju, morate vi skrbeti, da so vsi člani pravočasno oživljeni, brez, da bi sam izgubili življenje. Izbirati prioritetne tarče za oživitev(poveljnik, mitraljezec…) Paziti, da je poveljnik obveščen o stanju, nadaljnih možnih oživitev. Ne glede na respawn pravilo je medicinec tudi posebna tarča za poznavalce. 

Strelec

Vsakdo začne v tej vlogi, marsikdo ostane v tej vlogi, malo jih pa razume svojo vlogo. Čeprav se ne zdi nič posebnega, se zavedajte, da je to jedro enote. Brez katere so vse ostale vloge brez pomena. Obvladovati pokrivanje soborcev, gibanje kot eno telo, paziti na bok, hrbet. Se znati izmakniti pod ognjem kot enota. Obenem pa upoštevati poveljnikove ukaze, ki so kdaj nerazumljivi, ampak za voljo ekipe, zmeraj izpolnjivi

Kratki predstavitveni video kluba: